måndag 23 april 2012

Fest av serier


I helgen är det dags för årets upplaga av SPX på Kulturhuset i Stockholm. Eller vänta, från och med i år heter det inte SPX, utan Stockholms internationella seriefestival. Som alltid lär det dock bli en av årets roligaste och mest intensiva helger. Lördag 28 april kl 11-18 och söndag 29 april kl 11-17 finns jag vid Galagos bord och signerar mina böcker, som säljs till s k tokpriser. 

Söndag kl 13 är jag med i en paneldiskussion i Studio 3 på temat Musik och serier, tillsammans med Nina Hemmingsson, Johannes Klenell, Mats Källblad, David Liljemark och Coco Moodysson. 

Fredag kväll är jag på Henrik Bromanders och Anneli Furmarks releasefest på Kägelbanan, och lördag kväll på Simon Gärdenfors-partajet på Bar Brooklyn. Hoppas att vi ses.

BONUS: Min senaste krönika från Tidningen Liljeholmen/Älvsjö kan läsas här.2 kommentarer:

  1. Skulle också gärna haft signerad bok, men missade det. Kommer det något liknande tillfälle någon gång framöver? (Kalendariet sträcker sig inte längre framåt)

    SvaraRadera
  2. Jag ville bara säga att jag verkligen tyckte jättemycket om Mats Kamp! Förstår att det antagligen inte spelar så stor roll för dig när en okänd människa säger det, men jag blev glad av Mats Kamp och det glada ville bubbla ut någonstans och då blev det här!

    SvaraRadera