tisdag 13 september 2011

Blod, eld och död över GöteborgFrånsett min familj och Zoéga Skånerost finns det nog ingenting jag tycker så mycket om som bokmässan. Årets hårdaste och roligaste vecka ligger framför oss, och det har blivit dags att berätta vad jag ska dit och göra:

Redan på tisdag åker jag till Göteborg för att bygga Galagos monter, där jag sedan vistas i stort sett oavbrutet under mässans öppettider. Därför kan man hoppa på mig för att få en bok signerad i stort sett närhelst man råkar ha vägarna förbi. Men jag har också officiella...

Signeringstider i Galagos monter A01:40

Torsdag 22 september kl 14:00
Fredag 23 september kl 15:00
Lördag 24 september kl 14:30
Söndag 25 september kl 14.00

Jag signerar Mats kamp, nyutgåvan av Hey Princess och I detta satans rum, som alla säljs till förmånligt mässpris. Det kommer också att finnas nya "Nu är ingenting roligt längre"-affischer att köpa.

Dessutom pratar jag om Mats kamp i Aftonbladets monter torsdag kl 13:00 och har seminarium med Liv Strömquist och Lena Andersson lördag kl 14:00 i sal F2.

Galagos fullständiga mässprogram hittar ni här. Ni är så förtvivlat välkomna allihop.

5 kommentarer:

 1. Trevligt, är där på torsdagen och då mitt ex av Hey Princess verkar ha försvunnit i en flytt lär jag välan inhandla en bok och/eller affisch.

  SvaraRadera
 2. Jag ska gå på mässan för första gången i år.
  Lite förvirring: Vad menas att torsdag + fredag är "Främst för branschen"? Måste man vara någon sorts kulturarbetare för att komma in då?

  SvaraRadera
 3. David: Något åt det hållet. Fram till kl 14 på fredag är det bara öppet för biblioteksfolk och (utkommenderade?) skolklasser, samt givetvis för journalistkåren, som alltid kommer in överallt.

  SvaraRadera
 4. Hej Mats!
  Jag minns när Dan Mellin och jag satte upp en monter på BM för tidningen Lantarbetaren. Vi hade med oss halm från Katrineholm och färska äpplen från Gränna. Sedan satt vi där i tre och en halvdag och pratade med folk om Ivar Lo och lantarbetarna och delade ut tidningar.
  Sen hatade vi BM...
  Robert Janson

  SvaraRadera
 5. Hatade ni bokmässan!? Det där låter ju jättekul!

  SvaraRadera