söndag 18 september 2011

Recensionren ba fanns därSpännande helg det här. Vi firade min hustrus nytagna körkort med att hyra en bil på OK och sedan bränna gummi järnet. med mig som kartläsare. Dottern satt i baksätet och höll för munnen hela tiden, eftersom hon inte står ut med fenomenet hon kallar "bilsmaken". I går besökte vi vänner på landet (frun i huset är serietecknare) och medan vi var där kom det fler besökare, varav hälften var serietecknare. Måste vara ett av Sveriges vanligaste yrken. Resan var i alla fall schangdobel, och vi fick äpplen.

I dag åkte vi till Lida friluftsgård (just det, där popfestivalen Lokkokollo hölls för ungefär 15 år sedan) och träffade skogsmulle, som jag inte sett röken av på ungefär 33 år. För mig skapade detta något slags nostalgisk dubbelexponering som var mycket svår att värja sig emot. Men sedan lämnade vi tillbaka bilen och allt var som vanligt igen.

Nåväl. Hrrrm. *rättar till obefintlig slips* Recensioner var det, ja. Av Mats kamp:

Hallands Nyheter
Norrbottens-Kuriren
Västerviks Tidning
Bokhora

Jag gillar dem allihop, men den sistnämnda... ja, bedöm själva!

2 kommentarer:

  1. Hej! För några år sedan vill jag minnas att jag kunde läsa dina serier under en tid i Tidningen Ångermanland. Jag som själv är uppvuxen i Bollstabruk, skrattade högt av igenkänning. Finns den serien utgiven så att man kan köpa den? Mvh Susanne Salander

    SvaraRadera
  2. Gratulationer till framgångarna!
    I all ödmjukhet vill jag passa på att länka till min sida med tecknade satirserier. www.mblserier.se
    Några bra tips till en kämpande serieskapare? Känns som ett vägval med lång uppförsbacke, milt sagt. /Martin

    SvaraRadera