söndag 27 november 2011

Hatgubbe etcKom ut från lunchen hos kineserna vid Mariatorget, i lycklig ovisshet om att det redan var dags för hatgubbe-SM. Såg skåpbilen ovan. Dog en smula. Långbenskorna, näsan och den allmänna valhäntheten fick all kärlek att dö.

När jag just googlade "hatgubbe" för att copypasta lite information för läsare som är obekanta med begreppet upptäckte jag att Seriewikin har en utmärkt artikel i ämnet som jag missat. Helt nödvändig (om än mycket dum) läsning.


Från hat till kärlek: I säsongens sista Babel är Mats kamp ett av Göran Greiders julklappstips! Gör nu inte Göran besviken, glada givare. (Spola till 47:35 om ni inte pallar se rubbet.)Tillbaka till hat: Storsint av tidskriften Mama att tipsa om en bok där den själv, samt namngivna medarbetare, släpas i smutsen vid minst tre olika tillfällen. Ska jag skämmas? Och i så fall, ska jag skämmas över att ha varit dum mot hygglona på Mama, eller för att jag inte tog i tillräckligt för att få dem att hata mig? Svar till sign Kokettsmurf_73.Och så kärlek igen: I går var jag, Victoria och många av våra vänner på releasefesten för Åsa Grennvalls nya bok Elfriede. Det var djävulska kul, och boken är fan ovanligt bra till och med för att vara en Grennvall-produktion. Köp, låna, läs!

Två saker till: Nätmagasinet Avant recenserar Mats kamp här. Och även kommande vecka blir det ett boksamtal! Klockan 12 fredag den 2 december pratar jag på Medborgarplatsens bibliotek tillsammans med författaren Mats Kempe. Läs mer här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar