lördag 20 augusti 2011

Releasefest!Tryckeriet meddelar att Mats kamp dyker upp på Galagoredaktionen i slutet av nästa vecka, så det har blivit tid att utannonsera bokens remarkabla releasefest. Här kommer den officiella inbjudan:
-------------------------------
Äntligen släpper vi Mats Jonssons hett efterlängtade serieroman Mats kamp (och nyutgåvan av Hey Princess)!
Detta firar vi på Strand den 8 september med förhöstens stora seriemingel och desperat indiedisco.

Mats läser nyskriven text!
DJ:s Leo A Sörlin + Galago Crüe!
Köp Mats kamp och nyutgåvan av Hey Princess till specialpris och få dem signerade, dedicerade och nedkluddade!
Vinn serieoriginal!

kl 19-01. 20 år. Fri entré!

Om boken:
Föräldraskapet, mansrollen och problemen med att få vardagen som småbarnsförälder att gå ihop, är ständigt aktuella debattämnen. I självbiografiska serieromanen Mats kamp – uppföljaren till hyllade 90-talsskildringen Hey Princess – skildrar Mats Jonsson de här sakerna på ett lika roligt som smärtsamt självutlämnande vis. Resultatet är samtidigt ett glödande debattinlägg och en tecknad föräldrabok för alla som hatar föräldralitteratur.

-------------------------------

Det kommer att bli underbart. Leo (min gamle vän som även formgivit boken) utlovar ett DJ-set som blir ett slags odyssé genom vår gemensamma ungdom, jag ämnar signera tills handleden går av och därefter gå med i mun- och fotmålarna, Facebookeventet anger i skrivande stund 173 personer som attending, varav inte mindre än 23 är personer som medverkar som seriefigurer i någon av mina böcker (inklusive cameos). Så kom, för tusan!

Du kan även läsa ovanstående text, samt hitta adress, meny om du skulle vilja äta och allt sånt där på Strands hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar