söndag 26 december 2010

Nej, det här blev inget vidareOj då! Julfirandet fick mig nästan att glömma bort att det var söndag. Med trekvart till godo kommer här det gamla möglet.

För tredje och sista gången ger jag er nu möjligheten att - trots ett uttalat förbud från en inflytelserik uppdragsgivare - ta del av något jag åstadkommit. Det har ju gått flera månader sedan jag lade upp det första exemplet och ingen har sagt något, så orka säga palla.

Det extra fåniga den här gången är att jag inte blev speciellt nöjd med slutresultatet, så det är mot bättre vetande jag släpper det här. Jag vill dock understryka att en viss, särdeles genant, replik inte fanns med i mitt manus utan av okänd anledning ansågs tillföra soppan något och lades till i efterhand, utan min vetskap. Kan någon gissa vad jag talar om?

Extra bonus: dissen i DN:s radiokrönika.

3 kommentarer:

  1. Snälla säg att det inte var du som godkände inspelningarna av "alltså ni e ett par doc Martens ni SKA int gå sönder!"-killen!

    SvaraRadera
  2. Åh det var länge sen, ska bli kul att lyssna på den igen.

    SvaraRadera
  3. Soppa eller inte, den har sin charm. Du borde publicera en låtlista över musiken i programmet, för oss som inte orkar rida på google!

    SvaraRadera