onsdag 27 oktober 2010

Framtiden ba fanns därEn gång i tiden kallades det att "telependla" när man jobbade hemifrån. Jag skrev till och med en så in i döden lång artikel om det i DN 1994. Jag åkte till Nynäshamn och undersökte kommunens, av Ulf Adelsohn invigda, telependlarkontor vid (oldschool-)pendeltågsstationen. Där hade de bland annat fax, sladdlösa telefoner och persondatorer av multimediatyp med CD-ROM spelare, ljudkort, högtalare och mikrofon. I artikeln drog jag fullt plausibla paralleller till diverse sci-fi-dystopier, men inombords skrattade jag åt de entusiastiska multimedietomtarna i Nynäshamn som trodde att detta var framtiden.

Klipp.

Ellen är sjuk och jag är hemma med henne. Just nu sitter hon och ser på Philofix och jag passar på att jobba/blogga lite. Tack och lov kan det mesta av dagens Galagoarbete skötas hemifrån.

Annars så avslutades Farsa med förhinder-följetongen igår, och jag måste komma på ett nytt "running gag" till blogg'n. Det kommer nog vad det lider. Och så vill jag gärna göra lite reklam för Galagos "ge bort en prenumeration i julklapp"-koncept. Läs mer här!

2 kommentarer:

  1. Please, do find another "running gag". I enjoyed it, very much. Anything will do...

    Is the russian series over too? I think I must have missed something somewhere...hard to keep up, anytime I come here, new stuff!

    SvaraRadera
  2. Yeah, the russian series is over. I think I found my new schtick now, and it will premiere on Monday. Hopefully!

    SvaraRadera