söndag 31 oktober 2010

Mardröm vid Allhelgonatid


Det är söndag, och ni vet vad det betyder: Gammalt mööög! För att fira den anglosaxiska kulturimperialisthelgen har jag valt ett arkeologiskt fynd som har med en trollpacka att göra. Det är ännu ett verk som jag egentligen inte får sprida, så klicka här men säg ingenting till någon. Vilken svekfull liten råtta jag är!

Helgen, alltså. Blev ju inte många lugna stunder om man säger så. Man var ju liksom inte direkt torr i munnen om ni förstår vad jag menar. Striptease-stängerna var ju inte direkt oinoljade, knuff-knuff. I fredags gick jag och Victoria på stan. Åt lunch. Fikade. Det händer kanske en gång i halvåret nu för tiden, så det var fint. Och så var vi kärnfamilj hela kvällen.

I går hade V & E "tjejdag" och såg den bioaktuella Muminfilmen, medan jag satt hemma och ritade. Och städade. Om aftonen gick V på middag med sin bokcirkel, jag nattade E och ritade sedan non-stop 19-01. Ibland är jag verkligen duktig.

I dag kom Petter och fotograferade Ellen och mig i Svandammsparken, med den uttalade förhoppningen att en av bilderna ska komma att pryda omslaget till Din barndom. Ni får väl se någon gång i vår, när bokfan ska in i katalogen. Sedan åt Ellen för första gången middag hos en lekkamrat, det kändes stort. Nu ska jag ge min fru en kram och fortsätta på min serie. SLUT.

2 kommentarer:

  1. Listened. And then I had "The Cure" in my head all day. Especially "a night like this". Enjoyed the story. A bit tragic, though...

    SvaraRadera
  2. I have just installed iStripper, and now I can watch the sexiest virtual strippers on my taskbar.

    SvaraRadera